Välkommen till Urban Futures nya webbplats! | Urban Futures
Image
Photo: Sanna Isemo och Illustration Biba Sehovic
Breadcrumb

Välkommen till Urban Futures nya webbplats!

Published

Hösten 2023 påbörjades arbetet med att utveckla en ny webbplats för Urban Futures – och nu är den lanserad!

Målet har varit att skapa en inspirerande, engagerande och tillgänglig webbplats som synliggör Urban Futures parter och tematiska spår, samt gör det enkelt för er användare att ta del av aktiviteter och projekt som är knutna till verksamheten.

Förutom att göra Urban Futures tematiska spår och projekt mer tillgängliga har även vår syn på hållbar stadsutveckling och samskapande lyfts fram på ett tydligare sätt. Även Urban Futures nya visuella identitet som togs fram 2023 har jobbats in med hjälp av färger och illustrationer. 

-    Vi hoppas att den nya webbplatsen ska öka förståelsen för Urban Futures verksamhet och att det i sin tur ska inspirera till mer samarbete och kunskapsspridning, både inom partnerskapet men också med andra aktörer i samhället, säger Sara Pettersson, verksamhetsledare för Urban Futures.

Något som inte funkar? Hör av dig!

I det här skedet kan vissa länkar vara brutna eller leda fel. Vi gör vårt bästa för att du ska kunna använda webbplatsen så smidigt som möjligt och uppdaterar eventuella felaktigheter löpande. Hör gärna av dig till oss om du stöter på problem, har frågor om den nya webbplatsen eller förslag på hur vi kan göra den bättre.